X

Het Dorpshuis beschikt over meerdere ruimtes die verhuurd kunnen worden. Zo is er een jeugdhok voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, grote zaal voor sport en kleinere zalen voor vergaderingen. Het is mogelijk om de huur te combineren met een arrangement. Dat kan een lunch zijn, koffie met gebak of een buffet. We zijn flexibel in de mogelijkheden en bespreken dit dan ook graag met u, zodat het voor ieder naar wens is.

 

Grote zaal

Zaalhuur: in overleg 180 m2 150 max. pers. reserveren

Grote zaalDe grote zaal is een sportzaal die merendeels gebruikt wordt door verschillende verenigingen. Het is ook mogelijk om deze ruimte sfeervol aan te kleden en er een verjaardagsfeest te houden. Ook is er een podium die gebruikt kan worden voor een toneelstuk of DJ. 

De zaal is 180 vierkante meter en geschikt voor 100-150 personen.


rolstoelvriendelijke zaal Deze zaal is rolstoelvriendelijk.

Podium

Zaalhuur: in overleg 42 m2 20 max. pers. reserveren

PodiumHet podium zit aan de grote zaal en is af te scheiden door een wand. Het is een prettige lichte ruimte waar vergaderingen op een leuke manier gehouden kunnen worden. 

De zaal is 42 vierkante meter en geschikt voor 10 – 20 personen.Vergaderzaal 1

Zaalhuur: in overleg 40 m2 20 max. pers. reserveren

Vergaderzaal 1Deze ruime zaal met veel daglicht is uitermate geschikt voor vergaderingen. Er hangt een beamer die gebruikt kan worden en het is een lichte fijne ruimte met een mogelijkheid tot toegang terras. Ook voor een feest van kleiner formaat is de ruimte goed te gebruiken. 

De zaal is 40 vierkante meter en geschikt voor 20 personen.


rolstoelvriendelijke zaal Deze zaal is rolstoelvriendelijk.

Vergaderzaal 2

Zaalhuur: in overleg 27 m2 10 max. pers. reserveren

Vergaderzaal 2Deze zaal is uitermate geschikt voor vergaderingen. Er zijn audio-visuele middelen beschikbaar en het is een lichte fijne ruimte. Ook voor een feest van kleiner formaat is de ruimte goed te gebruiken. De zaal is 27 vierkante meter en geschikt voor 10 personen.


rolstoelvriendelijke zaal Deze zaal is rolstoelvriendelijk.

Jeugdhonk

Zaalhuur: in overleg 50 m2 10 max. pers. reserveren

JeugdhonkHet jeugdhonk is een ruimte in de kelder van het Dorpshuis. Het is er licht door mooie grote ramen en erg geschikt voor kinderfeestjes, gameavonden of vergaderingen. De ruimte is te betreden via een trap. 

De zaal is 50 vierkante meter en geschikt voor 10 – 20 personen.
Ontmoetingsruimte

Zaalhuur: in overleg 120 m2 100 max. pers. reserveren

OntmoetingsruimteDe ontmoetingsruimte, ook wel de ‘hal’ genoemd, is de ruimte waar je meteen binnen komt. Er is een bar, staan tafels en een biljart. De ruimte wordt vooral gebruikt als ‘kroeg’. De verenigingen drinken er een drankje na hun sport, of gasten komen een biertje drinken aan de bar.

De ontmoetingsruimte is beperkt te huren in verband met de dagelijkse activiteiten. 

De zaal is 120 vierkante meter en geschikt voor 100 - 150 personen.rolstoelvriendelijke zaal Deze zaal is rolstoelvriendelijk.

Kleedkamer 1

Zaalhuur: in overleg 12 m2 15 max. pers. reserveren

Kleedkamer 1Kleedkamer inclusief douches voor 6 personen en toilet. rolstoelvriendelijke zaal Deze zaal is rolstoelvriendelijk.

Kleedkamer 2

Zaalhuur: in overleg 12 m2 15 max. pers. reserveren

Kleedkamer 2Kleedkamer inclusief douches voor 6 personen en toilet. rolstoelvriendelijke zaal Deze zaal is rolstoelvriendelijk.